Архив новини
29.06.2016 Публикувана е Инструкция за бенефициентите по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.за отчитане на договорите за БФП в ИСУН 2020
Публикуваната Инструкция се отнася за бенефициентите на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. Свързана е с отчитането на договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ (БФП) чрез Информационна система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България 2020 (ИСУН 2020).

Инструкцията предоставя на бенефициентите синтезирана и систематизирана информация за конкретните действия, които трябва да бъдат изпълнени при работа с ИСУН 2020. Целта е да бъде осигурено ефективно техническо и финансово управление на съответната бюджетната линия/ договор/ заповед за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ (БФП).

Образци на необходимите документи за отчитането на договорите за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ са представени в рубрика „Изпълнение на договори“/ Указания за изпълнение на договори - в „Пакет документи“, с подробно описание в таблица „Отчетни документи“/ Инструкция – II част.




Обратно към списъка с Новини
 
Избрани новини