Архив новини
29.11.2016 Актуализирани Методически указания за изпълнение на договори за предоставяне на БФП по ОПРР 2014-2020 г. и Инструкция за бенефициентите за работа в ИСУН 2020
Публикуваните Методически указания и Инструкция се отнасят за бенефициентите на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020.

Указанията имат за цел да предоставят на бенефициентите синтезирана и систематизирана информация относно конкретните дейности, които трябва да бъдат изпълнени, за да се осигури ефективно техническо и финансово управление на бюджетната линия/ договора/ заповедта за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.

Инструкцията предоставя на бенефициентите синтезирана и систематизирана информация за конкретните действия, които трябва да бъдат изпълнени при работа с ИСУН 2020. Целта е да бъде осигурено ефективно техническо и финансово управление на съответната бюджетната линия/ договор/ заповед за предоставяне на БФП.

Образци на актуализираните необходими документи за отчитането на договорите за предоставяне на БФП са представени в рубрика „Изпълнение на договори“/ Указания за изпълнение на договори на www.bgregio.eu - в „Пакет документи“, с подробно описание в таблица „Отчетни документи“/ Инструкция – II част.



Линк към публикуваната информация на сайта на ОПРР: http://www.bgregio.eu/izpalnenie-na-dogovori/ukazaniya-za-izpalnenie-na-dogovori/finansovo-upravlenie-kontrol-i-monitoring.aspx



Обратно към списъка с Новини
 
Избрани новини