Архив новини
16.01.2017 Предстоящи събития на Мрежата за градско развитие през м. януари и февруари 2017 г.

Информация за предстоящи събития на Мрежата за градско развитие, насочена към 39-те града за подкрепа по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на ОПРР 2014-2020

Управляващият орган на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 уведомява всички общини на градове за подкрепа по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на ОПРР 2014-2020, че Мрежата за градско развитие на ниво ЕС организира различни събития, насочени към европейските градове. През м. януари и м. февруари 2017 г. предстоят два семинара, свързани с обявения през м. декември 2016 г. прием на проектни идеи и предложения по инициативата Градски иновативни действия, инициирана от Европейската комисия (http://www.uia-initiative.eu/en). В рамките на този прием кандидатите могат да подадат предложения по три теми: кръгова икономика, градска мобилност и интеграция на мигрантите и бежанците. Поканата за прием на предложения ще бъде отворена до 14-ти април 2017 г.


Двете събития, организирани от Мрежата за градско развитие, са:

Информация за дейността на Мрежата за градско развитие, както и за всички предстоящи събития, може да бъде получена на интернет адрес http://ec.europa.eu/regional_policy/en/policy/themes/urban-development/network/.  

Управляващият орган на ОПРР 2014-2020 препоръчва на всички общини на градове за подкрепа по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ да се регистрират на и-мейл адрес REGIO-UDN@ec.europa.eu, за да получават актуална информация за предстоящите събития, организирани от Мрежата за градско развитие.

Обратно към списъка с Новини
 
Избрани новини