Архив новини
06.11.2017 Годишното информационно събитие на Оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020 ще се проведе днес в София
На 6 ноември 2017 г., понеделник, от 14,00 часа, в Регионалния исторически музей – София  (пл. "Бански" 1), ще се проведе Годишното информационно събитие на Оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020.

Събитието ще бъде открито от министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и представител на Генерална дирекция „Градска и регионална политика“ на Европейската комисия.

Заместник-министърът и Ръководител на Управляващия орган Деница Николова ще представи постигнатия напредък в изпълнението на Оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020, основните акценти по програмата през 2018 г. и концепция за информационна кампания „Моят град е моята крепост“.

Кметовете на общините Бургас  и Севлиево, ще представят ролята и конкретния принос на оперативната програма за положителната промяна в облика на градовете им.

Председателят на УС на НСОРБ инж. Даниел Панов ще обобщи постигнатите резултати от европейските инвестиции и очакванията на местните власти за обхвата и съдържанието на бъдещата Кохезионна политика.

ФОТОГАЛЕРИЯ

Обратно към списъка с Новини
 
Избрани новини