Архив новини
02.04.2020 УО на ОПРР публикува Насоки на ЕК относно прилагането на нормативната уредба за обществените поръчки в извънредната ситуация
УО на ОПРР публикува Насоки на Европейската комисия(ЕК) за прилагането на нормативната уредба за обществените поръчки в извънредната ситуация, породена от кризата с COVID-19.

Европейската комисия (ЕК) изготвя Насоките, за да даде възможност на държавите - членки за вземане на по-гъвкави решения и улесняване на процеса на провеждане на обществени поръчки по време на извънредното положения. Целта е улесняване на държавите, при осигуряване на спешни нужди от медицински консумативи, предпазни средства, лекарства и оборудване за намаляване и ограничаване на кризата с COVID-19. 

Насоките на Европейската комисия могат да бъдат изтеглени и от тук

УО на ОПРР публикува Насоки на ЕК относно прилагането на нормативната уредба за обществените поръчки в извънредната ситуация, породена от кризата с COVID-19.

Европейската комисия (ЕК) публикува практическите Насоки, за да даде възможност на държавите - членки за вземане на по-гъвкави решения и улесняване на процеса на провеждане на обществени поръчки по време на извънредното положения. Целта е улесняване на държавите, при осигуряване на спешни нужди от медицински консумативи, предпазни средства, лекарства и оборудване за намаляване и ограничаване на кризата с COVID-19. 

Насоките на Европейската комисия могат да бъдат изтеглени от тук
Обратно към списъка с Новини
 
Избрани новини