Архив новини
21.12.2022 Годишното информационно събитие на Оперативна програма “Региони в растеж” за 2022 г. ще се проведе утре в НХА

На 22 декември 2022 г. (четвъртък) от 14:00 часа в гр. София, в Националната художествена академия,  ул. „Шипка“ № 1 ще се проведе Годишното информационно събитие на Оперативна програма “Региони в растеж”.

Събитието ще бъде открито от арх. Иван Шишков, министър на регионалното развитие и благоустройството и ще се проведе в изградения по Оперативна програма “Региони в растеж” нов учебен корпус на Националната художествена академия. Заместник-министърът и Ръководител на УО на ОПРР, г-жа Десислава Георгиева ще представи постигнатия напредък в изпълнението на Оперативна програма, както и основни акценти за 2023 г.  Г-н Шишков, г-жа Георгиева и ректорът на Националната художествена академия – проф. Георги Янков ще участват в награждаването на победителите във фотоконкурса на Министерство на регионалното развитие и благоустройството на тема „ОПРР обновява и вдъхновява – покажи ни най-добрите обекти от твоя град“.

В програмата на Годишното информационно събитие е включено и посещение на ателиета в обновения „Нов учебен корпус“ на НХА, както и старата сграда на Националната художествена академия, построена през 1905 г., в която продължава учебния процес на студентите

Регистрацията на събитието започва от 13,30 ч., зала 002, етаж -1 на „Нов учебен корпус“, Национална художествена академия, ул. „Шипка“ № 1. Официалното откриване е от 14:00 ч.

 Заповядайте!

Обратно към списъка с Новини
 
Избрани новини