Архив новини
30.11.2011 Министър Лиляна Павлова ще открие деветото заседание на Комитета за наблюдение на ОП „Регионално развитие” 2007-2013г.

Министър Лиляна Павлова ще открие деветото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013г.

 Четвъртък, 1 декември 2011г. в к.к Пампорово, хотел „Орловец, от 13:00ч. ще се проведе деветото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013г.

Форумът ще бъде открит от г-жа Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството и председател на Комитета за наблюдение.

Участие в заседанието ще вземат Реналдо Мандметс и Валери Натан от Главна дирекция „Регионална политика” на Европейската комисия.

Г-жа Деница Николова, ръководител на УО на ОП „Регионално развитие”, ще направи аналитичен преглед на изпълнението на програмата към месец ноември 2011г.

На заседанието ще бъдат обсъдени промени в оперативната програма, свързани с пренасочване на финансов ресурс между приоритетни оси и операции в рамките на една приоритетна ос. Ще бъде представена индикативна годишна работна програма за 2012г.

Членовете на комитета ще бъдат информирани относно изпълнението на схема „Подкрепа за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради” и ще бъдат запознати с напредъка по прилагането на инициативата JESSICA.

Ще бъдат представени също така предизвикателствата на новия програмен период 2014 2020г.

Обратно към списъка с Новини
 
Избрани новини